• nlen

Konijnen

Zonder twijfel het paradepaardje van onze firma, onze eigen kweeklijnen dwergkonijntjes geroemd om hun formaat, gezondheid en aaibaarheidsfactor.
Na jaren van selecteren op: lichaamsbouw, vitaliteit, kleur en karakter. In samenwerking met onze kwekerij, gerund door een gepassioneerd fokker met ruim 40 jaar ervaring, beschikken wij met grootse trots, over de mooiste mix aan kleuren van onze 3 eigen kweeklijnen:
Dwergvoskonijntjes:collage005
Dwerghangoorkonijntjes:

collage004

Kleurdwergkonijntjes:

collage003

Al onze konijntjes worden standaard inge├źnt tegen de 2 bekende konijnenziektes en geleverd inclusief een prachtig inentingsboekje dat tevens boordevol met verzorgingstips staat.

collage002

Daarnaast hebben wij onze eigen voeding samengesteld, de juiste samenstelling voor de beste start. Iets dat tevens als starterspakket door uw consument aangeschaft kan worden, een zeer belangrijke factor bij het voorkomen van gezondheidsproblemen door stress.

 

Wij hebben een geheel eigen werkwijze van leveringen, garanties en begeleiding. Wij zetten ons volledig in om uw dierenafdeling tot een groot succes te maken.

 

Geïnteresseerd in onze konijntjes, informeer naar de mogelijkheden, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.