• nlen

Winkeliers

Op geheel eigen werkwijzen zijn wij sinds 2013 in samenwerking gegaan met verschillende grote dierenspeciaalzaken en tuincentra. Met de gedachte richting de toekomst, het willen verbeteren van dierwelzijn en het vergroten van de belevingsfactor op uw winkelvloer heeft geleid tot de ontwikkeling van de “fauna belevings eilanden”, inventief en helemaal van de toekomst.

collage01

Maar met alleen prachtige verblijven is het succes niet verzekerd. De juiste samenwerking en begeleiding van het personeel op uw dierenafdeling en de mooiste mix aan jonge dieren maakt ons bedrijf tot een unieke samenwerkingspartner. Wij gaan verder dan enkel het leveren van de bestelde dieren en zetten ons volledig in om uw dierenafdeling naar een hoger niveau te brengen.

collage001

Doordat onze dieren van gespecialiseerde vaste fokkers afkomstig zijn, beschikken wij over eigen unieke kweeklijnen. Geselecteerd op kleur, gezondheid en aaibaarheidsfactor. Onze konijntjes behoren tot de allerbeste, een handelsmerk waar wij zeer trots op zijn.

 

Heeft u graag vrijblijvend een goed gesprek, of ziet u onze samenwerking wel zitten, contacteer ons, wij komen graag bij u langs.